Render oosterweel

Ontdek de tweede editie van het Cleo magazine

Vanaf deze week kan je de tweede editie van het Cleo magazine ontdekken. Cleo neemt je mee door de minder gekende verhalen van het Oosterweelproject. Je vindt het magazine bij Knack Weekend, Flair, Feeling, Libelle, Plus Magazine en De Zondag. 

“Met dit tweede nummer van Cleo willen we tonen dat dit project er is voor élke Antwerpenaar. Samen maken we een nieuwe stad die bruist en ademt!” zo opent Adjunct-directeur Omgeving en woordvoerder van Lantis Annik Dirkx de tweede editie van ons Cleo-magazine.

In deze nieuwe editie verkennen we opnieuw de impact van het Oosterweelproject op het dagelijkse leven in en rond Antwerpen. Van inspirerende verhalen over bewoners die bewust kiezen voor een groene leefomgeving tot tips om meer kleur en leven te brengen op je balkon. 

Verder biedt Cleo ook leuke doe-ideetjes voor de actieve Antwerpenaar en ontdekt Zahra Eljadid de kracht van kunst in de stad met haar prachtige muurschildering. Ontdek de sterke verbinding die gemaakt wordt achter de poorten van de Elite Academy, waar jongeren zoveel meer leren dan alleen maar basketbal. En natuurlijk zijn er ook deze keer weer interessante weetjes over jouw buurt, puzzels met leuke prijzen en zelfs een speurtocht voor de jongste lezers in de Kid's Corner.

Cleo is te vinden als bijlage bij Knack Weekend, Flair, Feeling, Libelle, Plus Magazine voor Antwerpse abonnees, bij Flair en Libelle in je krantenwinkel en bij De Zondag bij je lokale bakker. Of doorblader het magazine via de website.

Veel leesplezier!